Column: Brrr.... koud! En teamwork!

Tot op de dag van vandaag word ik iedere ochtend stipt half 7 wakker. Vandaag dus ook. Dus besloot ik gewoon maar lekker te gaan douchen. Toen ik op de gang kwam was er nog niemand. Ik heb de tafel toen gedekt en heb eventjes zitten wachten op Kim. Vervolgens zijn Kim en ik samen broodjes gaan halen en hebben we lekker ontbeten. Om half 11 moest ik naar de KNO. Met de bus gingen we naar het dorp waar de KNO arts zat. Het was een hele aardige grappige arts die voor een Zwitserse man vrij goed Engels kon spreken! Hij vertelde mij dat ik geen neuspoliepen had. Blij was ik zeker. Toen we weer terug op de groep kwamen lag Tessa nog te pitten en was Jordy net klaar. Om 12 uur toen we allemaal klaar zaten om aan de speurtocht te beginnen zijn we met de bus naar het treinnstation gegaan met de bus en werden we verdeeld in 2 groepjes.

Het was 1 graad! Onwijs koud. Ik liep dus met een muts, sjaal en handschoenen buiten. Jordy en ik waren een team. Teamwork hebben we, dus dit zou een makkie zijn. Dat was het dus NIET.. Kim had zoveel moeilijke vragen bedacht. Maar goed, wie als eerste terug was en de meeste punten goed had had gewonnen. Jordy en ik waren uitgespeurd en besloten terug te gaan. Eenmaal terug bij Kim bleek dat Jordy en ik als eerste terug waren! Op de groep kwam Kim met de boodschap dat Jordy en ik van Tessa en Lianne gewonnen hadden, met een verschil van 2 punten hahaha.

In de middag hebben we conditietraining in het zwembad gehad. Pfoh, dit was vet zwaar. Maar wel onwijs leuk! We moesten onderwater zwemmen en waar je boven water kwam om adem te halen moest je dan blijven staan. Tot mijn verbazing en ook van die van de rest kwam ik helemaal tot aan de overkant! Super gaaaaf!

Morgen is het zaterdag en gaan we naar het dorp mountainbike. Ik heb er best wel zin in. In de avond gaan we waarschijnlijk samen koken. Yummmie!
AstmaWOEPSx ▪ op 24 juli 2011

Reageren

Om te reageren moet je eerst inloggen. Geen account voor de Cyberpoli? Maak snel een gratis account aan! Je kunt dan ook meepraten in het forum, vragen stellen aan deskundigen en in contact komen met lotgenoten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Over WOEPSx

foto
Hallootjes,

Mijn naam is Charissa Schouten. Ik ben een creatief monster en ik houd van watermeloen, puzzelen, fantaseren, lezen, schrijven en ‘t samen zijn met mijn familie en vrienden.

Sinds mijn geboorte hobbel ik met een tas vol allergieën en een stel monsterlijke longen door het leven.

Ik ben een rondlopende pillendoos met een vernevelaar. Helaas heb ik lang prednison gebruikt en mag ik hier nu de bijkomende bijwerkingen van ontvangen.

Sinds 2011 word ik met enige regelmaat voor drie maanden opgenomen in het Nederlands Astmacentrum Davos. Davos ligt in Zwitserland en is wonderschoon! Als ik er ben, knap ik enorm op!

"Het leven met beperkingen, is een leven met grenzen."

Voor de Astma Cyberpoli schrijf ik columns en ben ik ook een ervaringsdeskundige!

Heb jij een brandende vraag of ben je gewoon benieuwd naar mijn ervaring met bijv. een bepaald medicijn of opname, aarzel niet en stuur mij een berichtje! (:

Beleef, lach & geniet.

Charis!

Columns