Column: Rodelen!

Heerlijk, het is zondag en het is voor zo ver ik weet heerlijk weer. Het was 8 uur toen ik mijn bed uitrolde en naar de ontbijt tafel liep. Vandaag gaan we rodelen. Na het middag eten gingen we rond 1 uur met het busje opweg naar Churwalde. Hier kocht Barbera voor ieder van ons 2 kaartjes. We moesten met een ski liftje omhoog. Dit vond ik vet eng. We gingen namelijk vet hoog. Eenmaal boven stond er een kleine rij. Na wat wachten gingen we de karretjes in. De eerste x ging ik samen met Barbera de tweede x ging ik samen met Tessa. Met Tessa ging ik vet hard! Echt onwijs gaaf. Na het rodelen lag iedereen zowat in het busje te slapen. Eenmaal terug op de kliniek konden we bijna direct doorlopen naar de eetzaal. In de avond hebben we een filmpje gekeken. Om kwart voor 9 ben ik naar mijn kamer gegaan en mijn bedje ingedoken.
Morgen heb ik weer een longfunctie dus ik ben benieuwd. - 31 juli, morgen is het een nationale feestdag in Zwitserland. Ik ben benieuwd!
AstmaWOEPSx ▪ op 8 augustus 2011

Reageren

Om te reageren moet je eerst inloggen. Geen account voor de Cyberpoli? Maak snel een gratis account aan! Je kunt dan ook meepraten in het forum, vragen stellen aan deskundigen en in contact komen met lotgenoten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Over WOEPSx

foto
Hallootjes,

Mijn naam is Charissa Schouten. Ik ben een creatief monster en ik houd van watermeloen, puzzelen, fantaseren, lezen, schrijven en ‘t samen zijn met mijn familie en vrienden.

Sinds mijn geboorte hobbel ik met een tas vol allergieën en een stel monsterlijke longen door het leven.

Ik ben een rondlopende pillendoos met een vernevelaar. Helaas heb ik lang prednison gebruikt en mag ik hier nu de bijkomende bijwerkingen van ontvangen.

Sinds 2011 word ik met enige regelmaat voor drie maanden opgenomen in het Nederlands Astmacentrum Davos. Davos ligt in Zwitserland en is wonderschoon! Als ik er ben, knap ik enorm op!

"Het leven met beperkingen, is een leven met grenzen."

Voor de Astma Cyberpoli schrijf ik columns en ben ik ook een ervaringsdeskundige!

Heb jij een brandende vraag of ben je gewoon benieuwd naar mijn ervaring met bijv. een bepaald medicijn of opname, aarzel niet en stuur mij een berichtje! (:

Beleef, lach & geniet.

Charis!

Columns