Column: Katja en de omnipod!

hallo allemaal!

Hoe gaat het met jullie? Ik ben Katja en ben 11 jaar. Sinds mijn 7e heb ik diabetes type 1. Af en toe zal ik ook een kleine column schrijven voor de cyberpoli.

Ik heb het deze week erg druk gehad met mijn diabetes enzo ....
Ik heb nu de pomp, omdat dat spuiten toch wel zeer deed. Misschien herkennen jullie dat ook wel?
Nu na 4 jaar werken met de pomp ga ik over op de omnipod. Een omnipod is een draadloze insulinepomp met een afstandsbediening.
Ik vind het best spannend! Maar ik ben ook heel blij, dan zit je niet de hele tijd met dat slangetje te worstelen, of je pomp te verstoppen.
Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd wat jullie van je pomp, prikpen, of omnipod vinden.

groetjes Katja
DiabetesKatja ▪ op 22 mei 2013

Reageren

Om te reageren moet je eerst inloggen. Geen account voor de Cyberpoli? Maak snel een gratis account aan! Je kunt dan ook meepraten in het forum, vragen stellen aan deskundigen en in contact komen met lotgenoten.

Reacties

 • Avatar van britney
  britney op 5 augustus 2014
  hallo katja,

  ik zie dat je dit bericht al heeeeel lang geleden heb geplaats maar zit er pas net op. waarschijnlijk lees je dit niet meer maar misschien wel ;) ik heb sinds bijna een jaar ook de omnipod en vind het fantastish! ik had inderdaad ook veel last van pijn bij het spuiten en ik had er ook last van dat ik niet zoveel mocht eten met de tussendoortjes. de omnipod maakt je zoveel vrijer. het schieten doet bij mij wel vaak zeer. tot nu toe heb ik het bijna alleen op mijn buik gedaan omdat ik dat het fijnst vind. eigenlijk is dat niet goed maar mijn buik reageert er totaal niet op. al mn bultjes en plekken verdwijnen en hrt is niet erg volgens de kinderarts. doe jij dat ook alleen op je buik of een andere plek of doe jij gewoon overal?

  groetjes britney
 • Avatar van xJulia
  xJulia op 30 mei 2013
  Hee Katja,

  Ik heb er nog nooit van gehoord haha.. Maar ik hoop voor jou dat je het fijn vind! X

Over Katja

foto
Hey,
Ik ben Katja. Ik ben 17 en heb nu 10 jaar diabetes. Ik hou van fotografie, tekenen, muziek, lezen, schrijven etc. ik vind het hartstikke gezellig om met andere mensen te kletsen dus ga je gang:).
XX katja

Columns