het_klikt

In de spot: Laat jouw dokter weten hoe het werkelijk met je gaat! KLIK!

Graag wijzen we je op het bestaan van KLIK.
De naam KLIK staat dus voor Kwaliteit van Leven In Kaart. KLIK is een website waarop vragenlijsten kunnen worden ingevuld en is ontwikkeld voor kinderen en jongeren die onder behandeling zijn (geweest) in een (kinder)ziekenhuis, en voor hun ouders.

Het doel van KLIK is het bespreken van kwaliteit van leven onderwerpen, dus hoe het met jou gaat op lichamelijk, emotioneel, sociaal en school gebied. Hierdoor wordt de communicatie tussen behandelaar en patiënt gemakkelijker gemaakt en worden problemen eerder gesignaleerd. Er zijn al een aantal ziekenhuizen die met KLIK werken, vraag het maar eens na bij je dokter. En als dat nog niet zo is, dan kun jij ze informeren over het bestaan van KLIK!

Binnenkort staan er ook een paar vragenlijsten op KLIK die je, zonder dat je je hoeft te registreren, in kunt vullen en uit kunt printen. Zo kun je zelf (of je ouders) zien hoe het werkelijk met je gaat en kun je over onderwerpen uit deze vragenlijsten praten met je dokter. Hou de Cyberpoli in de gaten, wij houden je op de hoogte wanneer deze mogelijkheid er is!
Kijk voor meer informatie en de KLIK film op www.hetklikt.nu of stuur een email naar info@hetklikt.nu.
Volg ook op Facebook en Twitter @KLIKproject!