Dan weer wel, dan weer niet?!

Door froukje op 30 maart 2011

Hallo lieve mensen!
Sorry, het heeft even geduurd maar hier is dan weer een column van mij!
4 Weken geleden ben ik geopereerd aan mijn knie en dus had ik even wat anders aan mijn hoofd!
In mijn vorige column had ik beloofd om uit te zoeken hoe het kan dat sommige producten dan weer wel en dan weer niet glutenvrij zijn!
Ik ben dit helemaal vergeten... SORRY hiervoor!
Dit hebben jullie dus nog van mij tegoed!
Ik weet niet of jullie wel eens in de keuken staan, maar ik hou enorm van koken!
Het valt mij op dat je steeds meer gerechten ook glutenvrij kunt maken!
Laatst heeft mijn moeder 'wraps' gemaakt heerlijk
Ik zal haar eens naar het recept vragen kunnen jullie het ook maken!
Maar even terug komend op het onderwerp dan weer wel met gluten dan weer niet.
Nu was ik laatst in de winkel en zag tot mijn grote verbazing dat Marsen ook glutenvrij zijn!
Hartstikke lekker natuurlijk!
Nu had ik nog een klein vraagje aan jullie!
Ik praat de laatste tijd met meiden en die lusten geen glutenvrij brood dus die leven op pannenkoeken of volgen het dieet gewoon niet!
Hoe zit dit met jullie? Welk glutenvrij brood eten jullie?

De volgende keer hoop ik antwoord op de vraag te hebben hoe het kan dat het de ene keer wel glutenvrij is en de andere keer niet!!

Groetjes Froukje