Glutenvrij? Mooi niet!

Door froukje op 29 mei 2011

Hallo Jongens en Meiden!
Het heeft even geduurd maar hier is weer een column van mij!
Ik had jullie in de vorige column beloofd dat ik na zou vragen hoe het nou eigenlijk kan dat er de ene keer in het product wel weer gluten zitten en de andere keer weer niet...
Ik heb naar een aantal bedrijven een mail gestuurd en de meeste reactie's waren: “goeie vraag maar daar kunnen we geen antwoord op geven”..
Ik denk zelf eerlijk gezegd dat het komt omdat de tarwe de ene keer vrij duur is en de andere keer weer erg goedkoop...!

Nu wil ik nog graag een “vervelende” ervaring met jullie delen!
Ik weet niet waarom maar ik hou eigenlijk enorm van boodschappen doen !
En weet niet of jullie wel eens bij de C1000 komen, maar wij hebben hier al een aantal keren een “vervelende” ervaring opgedaan.
Er is bij de C1000 hier een schap met glutenvrije spullen (koekjes,meel enz.) van Damhert (erg lekker trouwens!!). Hier staat ook een hele streep voor met de tekst Glutenvrij! Nu lagen er in het schap ook spritsen van Damhert! Maar wat blijkt, deze spritsen zijn helemaal NIET glutenvrij!!
Hier hebben we nu al 3 keer wat over gezegd maar het lijkt net of de winkel zich er niks van aan trekt! We zullen zien als ze de volgende keer er nog liggen!

Nu ben ik ook nog benieuwd of er hier ook jongens en meiden zijn die mee gaan op het kamp van Jong&Glutenvrij! Ik ben zelf van plan om een keer mee te gaan want het lijkt me enorm leuk! Ik hoor graag van jullie of jullie ervaringen met de kampen hebben en of jullie ook van plan zijn ooK een keer te gaan!!

Groetjes,

Froukje