spierpijn en weemoed!

Door Charissa Schouten op 9 juni 2011

schoollokaal
Het is best 'killing' als je thuis gewoon lekker tot kwart over 7 in je bedje kan blijven liggen en vervolgens nog tot kwart voor 8 heb om je klaar te maken.
Hier loop je om half 8 richting het restaurant om te gaan ontbijten! De bedoeling is dan dat je aangekleed en wel aan tafel zit.Vond dit in het begin best lastig maar nu merk ik wel dat ik wat meer ritme-regelmaat in mijn lichaam heb en ik gewoon om 6 uur klaar wakker in mijn bed lig!

Vandaag heb ik lekker op school aan mijn blog gezeten, dit doe ik standaard het eerste uurtje in de ochtend. Na de pauze begin ik aan het bijspijkeren van mijn Nederlandse en Engelse Grammatica. Gisteren zijn Jenny en ik echt begonnen aan 'Spaans'! Het is echt een leuke taal maar wel vet lastig.. zelfs met de getallen hadden we al wat moeite..

Om 11 uur gingen we richting de fitness zaal en hebben we lekker wat gefietst en kracht-trainingen gedaan. Weer bil-spierpijn!
Bij de Psychologische-Motorische-Therapie zit je niet op een stoel maar speel je eigenlijk een soort van rollenspel, je speelt dan bijv. een vervelende situatie na en geeft aan waar je tegen aanloopt, samen kijk je dan hoe je je op moment het sterks kunt opstellen en wat je het beste kunt doen (: Ik vind dit erg boeiend, ook mede omdat ik zelf de Psychologie kant op wil, hihi.)

In de avond hebben Ciara, Linda en Noëlle de Astma-triviant gespeeld, ben er uiteindelijk toch ook maar bij gaan zitten. Best boeiend! Zo leer je spelenderwijs nog eens wat (: Ben lekker me bedje ingedoken was zo moe... dat ik niet in slaap kon komen =.=' . Morgen een lekker rustig dagje zonder afspraken met behandelaars!
Dus gewoon lekker alleen naar school en sporten.

Het is best vreemd om een paar kilometers verderop te zitten terwijl je mama, papa, zusje en broertje thuis gewoon leven zoals zij elke dag leven alleen nu met 1 iemand minder in het huis.

Mis thuis erg, de geluiden, de discussies, de gevatte opmerkingen van papa, het strijden om gelijkheid tussen Chimène en mij!
Matthice die weer eens de ‘vervelende oliebol’ uithangt..