Liever te veel dan te weinig

Door Charissa Schouten op 8 juli 2011

De dinsdag en donderdag zijn de 2 behandel dagen. Je gaat dus bij iedereen eventjes op de thee. Vandaag ontbeten we in het restaurant, gingen we naar school en leefden zoals we hier elke dag leven.

Na school had ik PMT. Van Illia moest ik met mijn ogen dicht door de kamer gaan lopen en een oranje, blauwe en groene hoepel zien te vinden en die, nog steeds met mijn ogen dicht, terug bezorgen bij Illia. Dit vond ik geen leuke opdracht. Dat kwam omdat ik geen controle meer had over wat ik deed en dus niet wist wat er ging gebeuren. Uiteindelijk toen ik een paar hoelahoeps had verzameld en zeker wist dat ik een blauwe, oranje en groene hoepel had, heb ik deze aan Illia overhandigd. Toen ik mijn ogen open deed had ik Illia 2 blauwe en 1 groene hoepel gegeven! Ik vond het best moeilijk om op mijn gevoel dingen te doen. Uiteindelijk vond ik het best grappig. Het was tevens een uitdaging!

In de middag mocht ik ook nog gezellig bij Dokter Ad op de thee. Eventjes lekker met hem gebabbeld. We gaan van de vakantie eventjes samen zitten om een paar onderzoekjes in de trant van astma te gaan doen. Aan de hand van de onderzoekjes ga ik dan stukjes schijven. Dit leek mij een onwijs leuk idee, dus hopelijk wordt dat het ook.

In de avond hebben we GTST gekeken en hebben Noëlle, Jordy, Lianne, Tessa en Jurgen buiten met de bal 'gespeeld'. Ik zat lekker op mijn kamertje. Ik voel me nog steeds niet super fit. Aankomende vrijdag heb ik weer een fijne longfunctie.

Morgen is het alweer woensdag! Woensdag is de dag dat we buiten gaan sporten. En mountainbike staat weer fijn op het programma. Tessa en Lianne gaan nog niet mee want die hebben nog wat testen.
Overmorgen gaan we op schoolreisje! We hebben we allemaal veel zin in, dus het word vast en zeker een super leuke dag!