Vakantie!!!!!!

Door Desiree Eijndhoven op 12 augustus 2011

Hey allemaal!
Hier weer een nieuwe column van mij!

Ik ben 2 weken naar Lommel in België geweest.
De heenweg zat ik veel te hoog doordat ik de hele tijd stil moest zitten in de auto.Toen we daar aankwamen ging ik gelijk skeeleren om mijn hyper weg te krijgen.
De 2e dag dat ik daar was had ik gelijk al een vriendin.
Toen we samen aan het skeeleren waren voelde ik me niet zo lekker en dacht ik dat ik een hypo had. We zijn toen gelijk naar mijn stacaravan gegaan om te prikken.
Toen ik klaar was met prikken en bleek dat ik gewoon op 7 zat zijn we weer gaan skeeleren, ze vertelde me dat haar kat: Rakker ook mee was omdat hij ook diabetes heeft!
Ik heb gelijk even een foto gemaakt! Wij als lotgenootjes!dees

Mijn ouders en ik gingen ook een dag in Hasselt winkelen, dat was heel erg gezellig. We reden al weer terug naar de stacaravan en zouden in het centrum van Lommel lekker gaan eten. We reden op een lange weg met aan beide kanten bos. Ik moest alvast even gaan prikken zodat ik dat in het restaurant niet meer hoefde te doen. Ik zat op 14.2.
Toen ik mijn prikker net weer in mijn tas had gestopt riep mijn moeder heel hard: shit!
En toen hoorde je een hele harde knal.
Er was zomaar een hert de weg op gerend en die was tegen onze auto aan geknald!
De spiegel was eraf, en we hadden een heleboel deuken.
De hert had zijn hele been open liggen maar is toch het bos weer ingeschoten.

Toen mijn moeder van de schrik was bijgekomen (want zei reed) gingen we maar naar de stacaravan. We gingen helaas toen een broodje eten, maar van de schrik was ik gewoon naar 6.4 gezakt!
Nou de terug weg was weer precies hetzelfde als de heenweg! Weer veel te hoog! Het is best wel raar: als je op de camping bent dan zit je normaal, maar ben je weer thuis dan zit je weer veel te hoog!

Ik hoop dat jullie ook een leuke vakantie hebben gehad en dat jullie onder dit berichtje ook wat zeggen wat jullie in de vakantie is overkomen!

Groetjes Desiree