Vakantie in Turkije!

Door Chanine Wessels op 18 augustus 2012

Hallo allemaal! Genieten jullie allemaal nog lekker van de vakantie? Of begint jullie school/studie binnenkort al weer? Ik heb gelukkig nog 2 weekjes en daarna ga ik met een nieuwe studie beginnen. Spannend!
Afgelopen week ben ik met mijn vriend op vakantie geweest naar Turkije en ik kan jullie zeggen dat ik daar vrij zenuwachtig voor was. Dit kwam vooral omdat ik naar een land ging wat voor mij totaal onbekend was (ik niet wist hoe het eten en de warmte op mijn buik zouden slaan).
Op dinsdag 7 augustus zijn we om 9 uur met de trein vertrokken richting Schiphol. Na een best wel lange reis kwamen we uiteindelijk om half 12 aan in het hotel. Toen was ik heel erg moe en had ook aardig last van mijn buik, maar dit kwam vooral door alle spanningen voor het vliegen en de rest van de reis. Achteraf bleek dit nergens voor nodig maar zo gaat dat nu eenmaal altijd bij mij.
De eerste twee dagen moest ik wel even wennen aan de warmte, de gevoelstemperatuur was daar namelijk 45 graden. Gelukkig hadden we wel airco op onze kamer dus als het te warm was gingen we daar even afkoelen.
Het eten daar was goed, alleen best wel gekruid. Dus mijn buik reageerde daar niet echt bepaald goed op. Daarnaast was daar alle groente en fruit gewassen met kraan water wat niet drinkbaar was. Dus ik moest best wel goed opletten met wat ik at. Maar ik had meestal ’s ochtends last van mijn buik en als wel op excursie gingen of een dagje weg nam ik pilletjes in zodat ik niet naar het toilet hoefde. Dit was voor mij wel de oplossing omdat ik anders te veel last zou hebben. Hierdoor heb ik mijn buik goed onder controle kunnen houden en heb ik heel erg genoten van de vakantie!
Hoe ging het met jullie gezondheid tijdens de vakantie?

Groetjes en nog een fijne vakantie!