Gelukkig nieuwjaar allemaal!

Door Melanie Hulshoff op 2 januari 2013

Hey allemaal,

Gelukkig nieuwjaar allemaal :D
Ik hoop dat jullie een leuke nacht hebben gehad, met veel vuurwerk en gezelligheid! Op naar een te gek 2013!

Oud & nieuw is altijd een super leuke avond en nacht, maar ook erg lastig met al die lekkere versnaperingen. Oliebollen, appelflappen; niet voor ons weggelegd helaas. Gelukkig zijn er wel speciale glutenvrije oliebollen en appelflappen te koop, maar het blijft erg lastig. Dit jaar was het voor mij extra lastig. Het was namelijk de eerste keer dat ik oud en nieuw niet bij mijn ouders vierde, maar bij vrienden in Groningen.

Mijn ouders houden altijd erg goed rekening met mijn glutenallergie, maar wanneer je bij andere mensen bent is het altijd even lastig. We besloten om met zijn allen te gaan gourmetten. Voor de zekerheid besloot ik om samen met mijn ouders vlees te halen bij de Albert Heijn, omdat er daar heel duidelijk achterop de verpakking staat wat wel en niet glutenvrij is. Al het vlees was dus glutenvrij, net als de groente. Bovendien besloot de rest om ook geen brood te eten, erg aardig. Alles was dus 100% glutenvrij!
Het was super gezellig en ik hoefde me geen zorgen te maken over de gluten. Wie weet een tip voor volgend jaar? Ik wens jullie nogmaals een heel fijn en gelukkig 2013!

Liefs, Melanie