Save the date: 4 oktober 2014 Lupus, MCTD, JDM en vasculitis dag in Woerden!

Door Roesja van Doorn op 1 september 2014

Wat gaan we doen?
Er worden allerlei workshops georganiseerd zoals een nagel workshop, make-up workshop, foto-shoots door een professioneel fotografe, klimmuur, circusworkshop, dansworkshop, kookworkshop, knutselactiviteiten en nog veel meer. Als je even geen zin hebt iets te doen, ga je naar ’t inloop-café om te chillen en wat lekkers te nemen. Als je zelf nog een goed idee voor een workshop hebt, laat het ons weten! Er is veel mogelijk op de locatie van deze dag.

Voor de ouders die geïnteresseerd zijn, zijn er aparte workshops, met als doel ervaringen bespreken en tips uitwisselen. Ouders zijn vrij om aan het ouderprogramma mee te doen of bij hun kind te blijven.

Waar en hoe laat?
Het Kalsbeek college, een middelbare school in Woerden, zal de plek worden waar het allemaal gebeurt en het zal van ongeveer 11-15 uur duren.

Waarom?
Het ontmoeten van anderen die ook deze zeldzame ziektes hebben en samen een leuke dag te hebben is ons hoofddoel. Heb je zin om met leeftijdgenoten ervaringen uit te wisselen en lol te hebben? Geef je dan nu op! Deelname is gratis!

Aanmelden?
De dag wordt georganiseerd door het kinderreumateam in het Sophia Kinderziekenhuis Rotterdam in samenwerking met Kiwanis Woerden. Stuur een e-mail met je naam, welke ziekte je hebt, adresgegevens en telefoonnummer naar kinderreuma@erasmusmc.nl
Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding retour met routebeschrijving naar de locatie.

Tot slot
Het (kinder)reumateam van je eigen ziekenhuis, maar ook de patiëntenverenigingen KAISZ, NVLE en Lupus Nederland ondersteunen deze dag.

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via het e-mail adres dat hierboven genoemd wordt.
We hopen dat we je 4 oktober 2014 zien in Woerden!

Dr. Sylvia Kamphuis, kinderreumatoloog.
Mevr. Annette van Dijk, kinderreuma-verpleegkundige
Sophia Kinderziekenhuis, Erasmus Medisch Centrum Rotterdam.


Routebeschrijving Kalsbeekcollege, locatie Bredius

Looproute
Locatie Bredius vanaf NS station Woerden (5 minuten lopen).

Verlaat het station via Stationsplein Noord. Loop rechtdoor over Stationsweg. Aan het einde van de weg oversteken. Ga linksaf de Oostdam op. Neem direct de eerste straat rechts (Oostsingel) en ga rechtdoor. Vanaf de brug ziet u de school voor u. De hoofdingang bevindt zich aan de Burgemeester H.G. van Kempensingel.

Met de auto vanuit richting Amsterdam:
Neem de snelweg A2 en kies afslag Breukelen. Volg de borden Kamerik/Woerden.
Volg Kamerik. Na het dorp Kamerik vervolgt de weg richting Woerden.
U nadert Woerden nu over de Kruipin. Vervolg deze weg die nu Oudelandseweg heet.
Net na de stoplichten splitst de weg zich voor beide locaties van het kalsbeekcollege maar neem de route naar Locatie Bredius:
Ga net na de stoplichten rechtsaf (grasveld aan linkerhand): dit is de Oostsingel.
Rij over een vaste stenen brug, de school staat nu direct aan uw rechterhand.

Met de auto vanuit richtingen Rotterdam, Den Haag en Utrecht.
Neem de snelweg A12. Neem de afslag Woerden. Ga de snelweg af en vervolgens rechtsaf.
Bij het tweede verkeerslicht (richting Woerden-west) gaat u linksaf. U rijdt rechtdoor, ook bij de rotonde.Rij onder het viaduct door.Vervolg de weg tot u een verkeerslicht tegenkomt. Hier gaat u rechtsaf tot de volgende verkeerslichten. Bij deze verkeerslichten rijdt u ook rechtdoor.
Ga de ophaalbrug over. Op de rotonde gaat u voor locatie Bredius rechtsaf de Rembrandtlaan op. Vervolg de asfaltweg, tot deze een bocht naar rechts maakt. In de bocht kiest u voor de klinkerweg rechtdoor. Dit is de Ridderstraat. Als deze klinkerweg aan het einde weer naar rechts afbuigt volgt u deze weg nog enkele tientallen meters. De school staat aan uw linkerhand.

Het Kalsbeek College is ook goed met de fiets bereikbaar.