Ingrediënten voor een taart met Jeugdreuma

Door Pauline op 10 oktober 2016

In het weekend wil ik graag wat leuks doen en met een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt op tv, ben ik helemaal enthousiast geworden in het bakken van taarten! Dit weekend stond er een Oreo-Cheesecake op het menu. Een taart heeft vaak veel ingrediënten nodig, zoals suiker, boter en slagroom en dus heb ik er een paar dagen over gedaan, om deze te verzamelen.

Boodschappen doen met een opvlamming van de reuma is best lastig. Lange winkelpaden, welke je vaak een paar keer moet bewandelen, omdat je het niet kunt vinden. Pijnlijke knieën en voeten, maar die ingrediënten zijn allemaal wel belangrijk om een goede taart te krijgen.

Eigenlijk is een taart bakken een beetje vergelijkbaar met Jeugdreuma. Nu hoor ik je denken, taart en Jeugdreuma, hoe dan? Bij Jeugdreuma heb je soms ook veel ‘ingrediënten’ nodig om je lekker te voelen. Medicijnen tegen ontsteking en pijn, bewegen om alles soepel te houden, lieve vrienden en familie zodat je je gesteund en geholpen voelt en energie om alles te doen wat anderen ook doen. Soms moet je met Jeugdreuma heel veel en weet je af en toe niet waar je het voor doet, omdat er zoveel stappen genomen moeten worden om je beter te voelen.

Denk op dat moment even aan het bakken van een taart. Je gooit alles in een kom, mixt het tot een mooi beslag en maakt alles tot een mooie eindresultaat; een heerlijke taart! Zo ook met Jeugdreuma. De ene keer is het makkelijker dan de andere keer, maar neem alle ‘ingrediënten’ die jij nodig hebt en gooi het denkbeeldig in de mixer; hopelijk voel je je dan net zo lekker als dat mijn taart was! Benieuwd naar het recept? Laat een reactie achter! Het perfecte recept voor de Jeugdreuma kan ik (helaas) niet geven, maar wel van de Oreo-Cheesecake!

Pauline