TRIXY

Nieuwsbericht: Website Expertisecentrum TRIXY online

Dit expertisecentrum is een samenwerking van het Leids Universitair Behandel en Expertise Centrum (het voormalig Ambulatorium) en de afdeling Neuropedagogiek van de Universiteit Leiden, en het Leids Universitair Medisch Centrum.
Hier kunt u terecht als u vragen of zorgen heeft over de ontwikkeling van uw kind in de leeftijd van 0 tot 21 jaar. Om de ontwikkeling van uw kind optimaal te kunnen ondersteunen, is het belangrijk om begeleiding en interventie zo vroeg mogelijk te starten; daarvoor is het gewenst om de ontwikkeling van uw kind al vanaf jonge leeftijd te monitoren.

Het Ambulatorium maakt gebruik van een multidisciplinaire aanpak.
Bij het spreekuur van het Ambulatorium werken Klinisch (neuro)-psychologen en GZ psychologen die veel verstand hebben van de neuro cognitieve- en sociaal-emotionele gevolgen die kunnen horen bij kinderen en adolescenten met X en Y- chromosoom variaties. Dit spreekuur werkt natuurlijk nauw samen met de onderzoeksafdeling Neuropedagogiek zodat we altijd gebruik kunnen maken van de laatste kennis op dit gebied.

Aan het spreekuur zijn ook medisch specialisten uit het LUMC verbonden. Hier wordt u medische zorg aangeboden op het gebied van de lichamelijke ontwikkeling (kinderartsen), hormoonhuishouding (endocrinologen), vruchtbaarheid (urologen) en motoriek (fysiotherapeuten). Door nauwe samenwerking van al deze disciplines kan optimale zorg aangeboden worden aan u en uw kind.

Voor meer informatie kunt u kijken op TRIXY Expertisecentrum
KlinefelterRoesjadmin ▪ op 23 maart 2017

Reageren

Om te reageren moet je eerst inloggen. Geen account voor de Cyberpoli? Maak snel een gratis account aan! Je kunt dan ook meepraten in het forum, vragen stellen aan deskundigen en in contact komen met lotgenoten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Laatste nieuws