Buitengewone ervaringen

Soms zie je iets wat een ander niet of op een andere manier ziet. Iedereen heeft dat wel eens meegemaakt. In het donker kan een stapel kleding op je stoel er zo uitzien dat het lijkt alsof er iemand zit, als je dan het licht aandoet zie je dat dat niet zo is. Dit is maar een voorbeeld, er is natuurlijk veel meer mogelijk.

Algemene informatie

Een vraag stellen over Buitengewone ervaringen? Er zitten 3 deskundigen voor je klaar.

Bij de Cyberpoli zijn veel deskundigen betrokken die jouw vragen over Buitengewone ervaringen kunnen beantwoorden. De meeste deskundigen zijn werkzaam als professional bij een ziekenhuis. Op veel poli's, niet alle, zijn ook ervaringsdeskundigen toegevoegd, waar je vragen aan kunt stellen.

Als het panel er niet uitkomt of als bijvoorbeeld blijkt dat meer onderzoek nodig is, krijg je het advies om contact op te nemen met je huisarts, specialist of je diëtist, zodat zij je situatie kunnen beoordelen.

Stel een vraag Veelgestelde vragen

Thema:
Toeval bestaat niet

toevalbestaatniet

Je kunt bijvoorbeeld geloven dat toeval niet bestaat. Dat er een reden is waarom iets gebeurt of dat er wel iets achter moet zitten.

Lees verder

Thema:
Achterdocht

achterdocht

Je kunt bijvoorbeeld achterdochtig zijn. Dan denk je dat alles om jou draait en dat iedereen op je let of over je praat.

Lees verder

Thema:
Stemmen horen

stemmenhoren

Het kan zijn dat je gedachten, ervaringen of waarnemingen hebt die anderen niet hebben. Zo’n buitengewone ervaring of gedachte komt bij kinderen en jongeren best vaak voor.

Lees verder

Interview:
Een op de acht kinderen en jongeren hoort stemmen, het kan ook weer vanzelf overgaan

intvw_kimvanslobbe

### Ter nagedachtenis. ### Onlangs is Kim overleden. Kim heeft zich met hart en ziel ingezet voor de Cyberpoli. Om haar en haar werk te eren, willen we iedereen in staat stellen over haar werk te lezen. Rust zacht, lieve Kim. Kim van Slobbe was kinderpsychiater in Levvel (voorheen Bascule) te Amsterdam. Ze is destijds gepromoveerd op ‘auditieve hallucinaties in de jeugd’ ofwel het horen van stemmen bij kinderen en jongeren.

Lees verder

Laatste nieuws