cyberpolireviews

Nieuwsbericht: De Cyberpoli App is een succes!

De app is pas kort te downloaden, maar er zijn al ongeveer honderd leden die de app gebruiken! We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen. Zo schrijft onze columniste Charissa Schouten: ”Yes! De cyberpoli app is er! Het is een super site voor chronisch zieke kinderen en hun ouders”. Onze diabetes ervaringsdeskundige Knuffel zegt:”Ik heb de app gedownload en ik vind hem super!” Maar bijvoorbeeld ook Suusiee, Zimi en AnnemiekChialastri laten weten erg blij te zijn met de app.

In de Apple App Store staat de app nu op 4,5 sterren en in de Play store op 5! Wij zijn erg blij met alle positieve reacties en hopen dat nog veel meer leden de app gaan gebruiken. Ben je ook blij met de app of heb je nog een opmerking? Schrijf dan een recensie in de App Store of Play store. Dan weten wij wat we kunnen doen om de Cyberpoli app nog beter te maken.
admin ▪ op 9 april 2013

Reageren

Om te reageren moet je eerst inloggen. Geen account voor de Cyberpoli? Maak snel een gratis account aan! Je kunt dan ook meepraten in het forum, vragen stellen aan deskundigen en in contact komen met lotgenoten.

Reacties

  • Avatar van Echica17
    Echica17 op 24 juni 2013
    ik kan het niet op mijn tablet vinden in de play store.
  • Avatar van Zimi
    Zimi op 9 april 2013
    Ja echt leuk

Laatste nieuws