Buitengewone ervaringen

Soms zie je iets wat een ander niet of op een andere manier ziet. Iedereen heeft dat wel eens meegemaakt. In het donker kan een stapel kleding op je stoel er zo uitzien dat het lijkt alsof er iemand zit, als je dan het licht aandoet zie je dat dat niet zo is. Dit is maar een voorbeeld, er is natuurlijk veel meer mogelijk.

Algemene informatie

Een vraag stellen over Buitengewone ervaringen? Er zitten 4 deskundigen voor je klaar.

Bij de Cyberpoli zijn veel deskundigen betrokken die jouw vragen over Buitengewone ervaringen kunnen beantwoorden. De meeste deskundigen zijn werkzaam als professional bij een ziekenhuis. Op veel poli's, niet alle, zijn ook ervaringsdeskundigen toegevoegd, waar je vragen aan kunt stellen.

Als het panel er niet uitkomt of als bijvoorbeeld blijkt dat meer onderzoek nodig is, krijg je het advies om contact op te nemen met je huisarts, specialist of je diëtist, zodat zij je situatie kunnen beoordelen.

Stel een vraag Veelgestelde vragen

Thema:
Toeval bestaat niet

toevalbestaatniet

Je kunt bijvoorbeeld geloven dat toeval niet bestaat. Dat er een reden is waarom iets gebeurt of dat er wel iets achter moet zitten.

Lees verder

Thema:
Achterdocht

achterdocht

Je kunt bijvoorbeeld achterdochtig zijn. Dan denk je dat alles om jou draait en dat iedereen op je let of over je praat.

Lees verder

Thema:
Stemmen horen

stemmenhoren

Het kan zijn dat je gedachten, ervaringen of waarnemingen hebt die anderen niet hebben. Zo’n buitengewone ervaring of gedachte komt bij kinderen en jongeren best vaak voor.

Lees verder

Interview:
Een op de acht kinderen en jongeren hoort stemmen, het kan ook weer vanzelf overgaan

intvw_kimvanslobbe

Kim van Slobbe (35) is kinderpsychiater in Levvel (voorheen Bascule) te Amsterdam. Ze is onlangs gepromoveerd op ‘auditieve hallucinaties in de jeugd’ ofwel het horen van stemmen bij kinderen en jongeren.

Lees verder

Laatste nieuws

 • Geweldig nieuws van de Vriendenloterij!!!

  Geweldig nieuws van de Vriendenloterij!!!

  Dankzij de deelnemers van de @VriendenLoterij heeft Stichting Artsen voor Kinderen een fantastische bijdrage gehad waarmee wij de Cyberpoli de komende drie jaar kunnen opschalen. We kunnen nu ook kinderen en jongeren helpen met chronische aandoeningen die door kinderartsen in regionale ziekenhuizen worden behandeld. Zo wordt de Cyberpoli een ware digitale werkplaats voor zo veel mogelijk kinderartsen in Nederland en bereiken we nog meer kinderen en jongeren met een chronische aandoening. En daar zijn we heel erg blij mee. Deelnemers van de @VriendenLoterij heel erg bedankt!!! #deelnemersbedankt #cyberpoli #vriendenloterij
 • Boek 'Hou van mij zoals ik ben!'

  Boek 'Hou van mij zoals ik ben!'

  Anne van der Leest heeft een boek geschreven over haar dochter Julia. Julia heeft het syndroom van down. Het boek neemt je mee vanaf de zwangerschap, het eerste jaar dat zo onbezorgd lijkt en de tijd voor en na de diagnose.
 • Dietiste Sacha Visser neemt afscheid van de Cyberpoli!

  Dietiste Sacha Visser neemt afscheid van de Cyberpoli!

  Dietiste Sacha Visser gaat na ruim 15 jaar met pensioen