info_voorwie

Voor wie is de Cyberpoli?

Deze site is allereerst bedoeld voor kinderen en jongeren met een chronische aandoening. Op dit moment zijn dat 21 aandoeningen, en ieder jaar komen er een paar aandoeningen bij. Veel voorkomende, maar ook zeldzame ziektes of aandoeningen die weinig aandacht krijgen.

Ouders, broers en zussen

Natuurlijk kunnen ook je ouders, je broertjes of je zusjes de Cyberpoli bezoeken en vragen stellen aan het panel van behandelaars en/of ervaringsdeskundigen over jou.

Scholieren en studenten

Vragen aan behandelaars of ervaringsdeskundigen over profielwerkstukken, opdrachten of studies worden door de leden van het panel niet in behandeling genomen. Maar iedereen kan de Cyberpoli vrijblijvend bezoeken voor informatie voor studie of een profielwerkstuk.

Het plaatsen van enquêtes en vragenlijsten voor werkstukken en opdrachten is niet toegestaan. Deze zullen worden verwijderd.

Volwassen patiënten

Vragen van volwassen patiënten over hun eigen ziekte zullen niet in behandeling genomen worden. Het panel richt zich uitsluitend op aandoeningen bij kinderen en jongeren.

Haal meer uit de Cyberpoli!

De Cyberpoli groeit ieder jaar. We zorgen voortdurend voor updates en ook komen er steeds nieuwe aandoeningen bij. Daarmee wordt het steeds duidelijker hoezeer al die verschillende aandoeningen eigenlijk met elkaar verbonden zijn. Hoe al die hormonen, chromosomen en orgaansystemen op elkaar inwerken en elkaar beïnvloeden, willen we je graag laten zien, zodat je nog gemakkelijker je weg vindt op de Cyberpoli en je nog meer uit je bezoek kunt halen.

Op de homepage kun je via Onderwerpen en Aandoeningen kennisnemen van hoe alles met elkaar verbonden is.

Informatie