nkv

Nieuwsbericht: Nederlandse Klinefelter Vereniging: NKV

Aan het Klinefeltersyndroom zijn symptomen verbonden waar in onze maatschappij een taboe over heerst. Door zo open mogelijk te zijn over het syndroom worden mensen met het Syndroom van Klinefelter beter geaccepteerd door anderen en accepteert de jongen/man beter zichzelf.

De Nederlandse Klinefelter Vereniging (NKV) behartigt de belangen van jongens en mannen met het Klinefeltersyndroom. Zij heeft tot doel het welzijn te verbeteren van deze jongens en mannen, hun ouders, partners en andere direct betrokkenen en het organiseren van lotgenotencontact. De vereniging wil zowel de beperkingen als de mogelijkheden van mensen met het Klinefeltersyndroom belichten door middel van informatieverstrekking. Zij wil de voorwaarden scheppen om te zorgen dat de jongens en mannen optimaal hun mogelijkheden en kansen kunnen benutten en kunnen leren omgaan met hun beperkingen. De vereniging wil tevens de direct betrokkenen van de jongens en mannen met Klinefeltersyndroom stimuleren om hieraan bij te dragen en wil ook hen hierbij ondersteunen.
Klinefelteradmin ▪ op 19 juli 2013

Reageren

Om te reageren moet je eerst inloggen. Geen account voor de Cyberpoli? Maak snel een gratis account aan! Je kunt dan ook meepraten in het forum, vragen stellen aan deskundigen en in contact komen met lotgenoten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Laatste nieuws