good_cause_rally

Nieuwsbericht: Rijden voor een goede zaak.... Good Cause Rally 2014!

Op zondag 6 juli 2014 wordt de 10e editie van de Good Cause Rally op vliegveld Twente georganiseerd. De Good Cause Rally is voor kinderen en jongeren van 8 t/m 18 jaar én hun familie die met een ernstige ziekte te maken hebben, waaronder (aangeboren) hartaandoeningen, maar ook andere aandoeningen.

Rijden in een sportwagen
Meer dan 60 super sportwagen staan klaar om rondritten te verzorgen over een speciaal voor dit evenement aangelegd circuit op de vliegveld Twente.

Demo’s en vliegen
Rond het middaguur kun je met het hele gezin genieten van een heerlijke lunch. Ondertussen racen demoteams voorbij. Na de lunch staan de vliegtuigen van de Vliegclub Twente klaar, met een beetje geluk kan ook jij in het vliegtuigje zitten!

De Hart&Vaatgroep en de Hartstichting kunnen je deze bijzondere dag aanbieden dankzij de Stichting Good Cause Rally. Zij willen je een stralende en onvergetelijke dag bezorgen, waarbij je je zorgen en verdriet even kunt vergeten.

Inschrijven of meer informatie:
Wil je mee doen aan deze bijzondere dag? Kijk dan snel op www.hartenvaatgroep.nl/goodcauserally2014.
Meer informatie over de dag vind je ook op de website www.goodcauserally.nl.
Roesjadmin ▪ op 22 april 2014

Reageren

Om te reageren moet je eerst inloggen. Geen account voor de Cyberpoli? Maak snel een gratis account aan! Je kunt dan ook meepraten in het forum, vragen stellen aan deskundigen en in contact komen met lotgenoten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Laatste nieuws