ride_for_you

Nieuwsbericht: Rijden in een Snelle Auto in Friesland op 24 mei!

Op zaterdag 24 mei a.s. wordt in Friesland een evenement georganiseerd, met als doel om jongeren met een onbekend ziektebeeld een dag te verwennen. Ze mogen plaatsnemen naast een kundige chauffeur in blitse
racewagens, o.a. Porsches, Ferrari’s, Aston Martin, etc.. Ze leggen deze dag, DIE KOSTELOOS WORDT AANGEBODEN, een mooi route af in Friesland en Groningen. We beginnen rond tien uur bij Landgoed Lauswolt te Beetsterzwaag, stoppen rond lunchtijd bij Hotel Aduard en we finishen rond half vijf uur in Leeuwarden, aan de voet van de scheve toren, de Oldehove, tijdens het druk bezochte Fries Straatfestival.

Ben jij tussen de 14 - 21 jaar? Dan mag je meedoen!

We vragen aan ouders / verzorgers om te halen en te brengen. De rest van de dag zijn jullie in onze handen voor een heerlijk verzorgde tour. Bij opgave worden later meer bijzonderheden toegestuurd.

Opgeven kan tot 30 april.

Femke Foundation
Voor meer info: www.femkefoundation.nl
www.therideforyou.nl
Gjalt Wijmenga & Milja Roosjen
gjalt@vitrinex.nl / milja00@hotmail.com
KlinefelterRoesjadmin ▪ op 24 april 2014

Reageren

Om te reageren moet je eerst inloggen. Geen account voor de Cyberpoli? Maak snel een gratis account aan! Je kunt dan ook meepraten in het forum, vragen stellen aan deskundigen en in contact komen met lotgenoten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Laatste nieuws