Happy Kids Care

Door Roesja van Doorn op 24 maart 2015

happy_kids_care1Happy KidsCare is een AWBZ erkende instelling die ontwikkelweekenden en midweken organiseert ten behoeve van kinderen met ADHD, autisme (ASS: autisme spectrum stoornissen) en bijkomende gedragsproblematiek. Naast professionele opvang en begeleiding voor de kinderen is de stichting opgericht ter ontlasting van de ouders in de dagelijkse intensieve zorg voor hun kind. Er kan op deze manier vaak worden voorkomen dat ouders overbelast raken.
De logeeropvang wordt geboden in de provincie Zuid – Holland. Het vaste team bestaat uit pedagogisch gediplomeerde en gespecialiseerde begeleiders met kennis op het gebied van o.a. psychologie, pedagogiek en gedragsproblematiek.

De stichting zorgt ervoor dat de kinderen spelenderwijs veel over zichzelf en anderen leren. Daarnaast wordt het kind door middel van de activiteiten gestimuleerd in de ontwikkeling. Deze ontwikkelingsstimulatie is laagdrempelig en komt vanuit de mogelijkheden van het kind zelf. De jeugdige heeft een plek waar het kan rekenen op een stabiele vervangende opvoed- en woonsituatie. Hierin kan gewerkt worden aan de zelfredzaamheid en de sociale vaardigheden, dit alles met de nodige dosis plezier!

meer informatie kun je lezen op www.happykidscare.nl