nkv

Nieuwsbericht: Waar kan jij je helemaal in verliezen? Wat is jouw passie? Wat geeft je leven kleur? Laat het weten!

Deze maand wil de Klinefelter Vereniging weer een special uitgaven van het patiëntenblad maken, een X-tra Special .

Naast verslagen van bijeenkomsten, lezingen en informatie over het Klinefersyndroom staat in elke blad een interview, met een behandelaar en/of met een lotgenoot.Ook vertellen mensen over hun ervaringen met hulpverleners, communicatie-cursussen, medicatie of hoe zij de dag doorkomen.

Zo is er ook een rubriek die over iemands passie gaat. De NKV is op zoek naar de passie van jongeren en jong volwassenen. Heb jij een passie ergens voor en wil je daar ook over vertellen?

In de rubriek 'Het licht op..' vertellen mensen met Klinefelter hoe zij hun leven kleur geven. Jongens en mannen die willen laten zien dat hun leven niet alleen wordt beheerst door het syndroom met al zijn beperkingen en bijwerkingen, die een positieve draai aan hun leven hebben gegeven, die iets hebben gevonden wat hun leven meer waardevol maakt en waar zij (en hun omgeving) plezier aan beleven!

Heb jij een mooi verhaal? Laat het weten via redactie@klinefelte r.nl
KlinefelterRoesjadmin ▪ op 10 maart 2016

Reageren

Om te reageren moet je eerst inloggen. Geen account voor de Cyberpoli? Maak snel een gratis account aan! Je kunt dan ook meepraten in het forum, vragen stellen aan deskundigen en in contact komen met lotgenoten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Laatste nieuws