het_klikt

Nieuwsbericht: Vragenlijsten invullen op hetklikt.nu !

Het doel van KLIK is het bespreken van kwaliteit van leven onderwerpen, dus hoe het met jou gaat op lichamelijk, emotioneel, sociaal en school gebied. Hierdoor wordt de communicatie tussen behandelaar en patiënt gemakkelijker gemaakt en worden problemen eerder gesignaleerd. Er zijn al een aantal ziekenhuizen die met KLIK werken, vraag het maar eens na bij je dokter. En als dat nog niet zo is, dan kun jij ze informeren over het bestaan van KLIK!

Op de website van KLIK kun je nu, zonder dat je je hoeft te registreren ook twee vragenlijsten invullen en deze kun je ook uitprinten. Zo kun je zelf (of je ouders) zien hoe het werkelijk met je gaat en kun je over onderwerpen uit deze vragenlijsten praten met je dokter.
De vragenlijsten die beschikbaar zijn, zijn de PedsQL™ , een vragenlijst om gezondheidsgerelateerde kwaliteit van leven te meten bij kinderen en de LTO , Last Thermometer voor Ouders. Deze laatste is bedoeld voor ouders/verzorgers van een kind dat onder behandeling is (geweest) in het (kinder)ziekenhuis.
Door de links van deze vragenlijsten aan te klikken, kun je het nu direct uitproberen.

Kijk voor meer informatie en de KLIK film op www.hetklikt.nu of stuur een email naar info@hetklikt.nu.
Volg ook op Facebook en Twitter @KLIKproject!
Roesjadmin ▪ op 19 juli 2019

Reageren

Om te reageren moet je eerst inloggen. Geen account voor de Cyberpoli? Maak snel een gratis account aan! Je kunt dan ook meepraten in het forum, vragen stellen aan deskundigen en in contact komen met lotgenoten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Laatste nieuws