Avatar

charlottee

  • Charlotte is deskundige bij de Cyberpoli

Hallo! Ik ben Charlotte. Ik heb sinds mijn 2e jaar diabetes.

Toen ik twee jaar oud was begon ik met het spuiten met de pen. (mijn ouders eigenlijk.) Net voor mijn 12e ging ik over op de pomp. De pomp had ik tot 2 maanden na mijn 17e verjaardag. Toen ben ik dus weer over gegaan op het spuiten. En nu sinds een half jaar ben ik weer aan de pomp.

Mijn suikers zijn nu nog aardig onstabiel. Helaas, want met de pomp zou het een stuk beter moeten gaan. Ik doe mijn best en ga er helemaal voor, alleen mijn lichaam werkt nu totaal niet mee.

Wat ik verder in het dagelijks leven doe:
Ik ben afgelopen september geslaagd voor MBO-4 mode filiaal manager. Ik was van plan daarna door te gaan naar het HBO, maar helaas is dat niet gelukt. Voor 1 september moest ik geslaagd zijn en ik was 5 september geslaagd.
Nu werk ik alweer iets langer dan een half jaar in een kledingzaak. Dat was mijn plan als tussen jaar. Maar tot mijn grote verbazing heb ik het geluk gehad om door te mogen groeien binnen het bedrijf waar ik nu werk. Dus nu werk ik sinds kort als filiaal manager.

Ik sport ook, dat vind ik erg leuk. Zo doe ik dan aan spinning/wielrennen en aan krachttraining. Snowboarden en skiën kan ik ook.

Vaak ben ik ook bezig met mijn creativiteit. Ik maak af en toe pomp hoesjes, pimp kleding en teken/schilder heel graag.

Ook besteed ik afgelopen tijd meer tijd met vriendinnen. Ik ga vaak uit in Amsterdam, ga naar grote feesten in HMH, ga naar de bioscoop, heb gezellig meiden avonden… En er wordt af en toe ge-datet.

Ik ben erg open tegen over anderen over mijn diabetes. Meestal vertel ik anderen vrij snel dat ik diabetes heb. Dat vind ik prettig en ook erg belangrijk. Er zal niet snel wat gebeuren, maar stel je voor…. Dan is mijn omgeving toch op de hoogte.

Heb je vragen of ben je nieuwsgierig naar mijn ervaring? Of wil je gewoon gezellig kletsen?
Dan hoop ik graag een bericht van je te ontvangen!!

charlottee's vrienden

Gegevens