hartvriende

Nieuwsbericht: Word jij het gezicht van hartvrienden.nl?

Word jij het gezicht van hartvrienden.nl?
Het aanbod voor ondersteuning van ouders en (jonge) patiënten met aangeboren hartafwijkingen is versnipperd. Het zou daarom enorm helpen als (zo veel mogelijk) organisaties die diensten/producten, informatie en-/of activiteiten leveren voor iedereen met een aangeboren hartafwijking deze bundelen op een startpagina. Daarom heeft Harteraad de ontwikkeling van hartvrienden.nl geïnitieerd. Deze gezamenlijke website wordt in het voorjaar van 2019 gelanceerd. Hiervoor hheeft de Harteraad natuurlijk foto’s nodigen daarvoor zijn ze op zoek naar jou!
Aan wie denken ze? De Hartenraad zoekt kinderen/jongeren met een aangeboren hartafwijking en hun ouders. Ze willen hierbij een goede afspiegeling van de maatschappij en de toekomstige websitebezoekers neerzetten. Dus mensen van alle achtergronden kunnen zich aanmelden. Denk hierbij aan de volgende combinaties:
* Vader en zoon (1 t/m 5 jaar)
* Moeder en dochter (6 t/m 11 jaar)
* Puber m/v ( 12 t/m 18 jaar)
* Jongvolwassenen m/v (18+)

Herken je je niet precies in bovenstaande maar heb je wel een aangeboren hartafwijking en wil je meewerken? Stuur ook dan even een mail.

Er worden zowel groepsfoto’s als individuele foto’s genomen. Ook wordt er een klein backstage filmpje gemaakt.. Door aanmelding ga je akkoord met het gebruik van de foto’s en het backstage filmpje in alle uitingen van hartvrienden.nl.

Waar & wanneer?
Zaterdag 12 februari in Stay Okay Utrecht/Bunnik.
Reageer alleen als je deze dag kan. De locatie is goed te bereiken met het OV, ook kun je er gratis parkeren. Na afloop kun je je reiskosten bij Harteraad declareren.
Aanmelden: stuur vóór 11 december een mail naar i.vanprooijen@harteraad.nl , vertel wie je bent en stuur 2 recente foto’s mee. Als je uitgekozen wordt om mee te doen krijg je op 15 december bericht daarover, met de verdere details.

Als bedankje krijg je de mooiste foto na afloop thuisgestuurd.
Aangeboren hartafwijkingRoesjadmin ▪ op 10 december 2018

Reageren

Om te reageren moet je eerst inloggen. Geen account voor de Cyberpoli? Maak snel een gratis account aan! Je kunt dan ook meepraten in het forum, vragen stellen aan deskundigen en in contact komen met lotgenoten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Laatste nieuws