Brrr.... koud! En teamwork!

Door Charissa Schouten op 24 juli 2011

Tot op de dag van vandaag word ik iedere ochtend stipt half 7 wakker. Vandaag dus ook. Dus besloot ik gewoon maar lekker te gaan douchen. Toen ik op de gang kwam was er nog niemand. Ik heb de tafel toen gedekt en heb eventjes zitten wachten op Kim. Vervolgens zijn Kim en ik samen broodjes gaan halen en hebben we lekker ontbeten. Om half 11 moest ik naar de KNO. Met de bus gingen we naar het dorp waar de KNO arts zat. Het was een hele aardige grappige arts die voor een Zwitserse man vrij goed Engels kon spreken! Hij vertelde mij dat ik geen neuspoliepen had. Blij was ik zeker. Toen we weer terug op de groep kwamen lag Tessa nog te pitten en was Jordy net klaar. Om 12 uur toen we allemaal klaar zaten om aan de speurtocht te beginnen zijn we met de bus naar het treinnstation gegaan met de bus en werden we verdeeld in 2 groepjes.

Het was 1 graad! Onwijs koud. Ik liep dus met een muts, sjaal en handschoenen buiten. Jordy en ik waren een team. Teamwork hebben we, dus dit zou een makkie zijn. Dat was het dus NIET.. Kim had zoveel moeilijke vragen bedacht. Maar goed, wie als eerste terug was en de meeste punten goed had had gewonnen. Jordy en ik waren uitgespeurd en besloten terug te gaan. Eenmaal terug bij Kim bleek dat Jordy en ik als eerste terug waren! Op de groep kwam Kim met de boodschap dat Jordy en ik van Tessa en Lianne gewonnen hadden, met een verschil van 2 punten hahaha.

In de middag hebben we conditietraining in het zwembad gehad. Pfoh, dit was vet zwaar. Maar wel onwijs leuk! We moesten onderwater zwemmen en waar je boven water kwam om adem te halen moest je dan blijven staan. Tot mijn verbazing en ook van die van de rest kwam ik helemaal tot aan de overkant! Super gaaaaf!

Morgen is het zaterdag en gaan we naar het dorp mountainbike. Ik heb er best wel zin in. In de avond gaan we waarschijnlijk samen koken. Yummmie!