Summerschool Heideheuvel heeft nog plek!

Door Roesja van Doorn op 12 mei 2011

Wel eens wat geleerd over astma tijdens een spannende speurtocht door het bos?
Als je astma hebt, kan dat soms behoorlijk moeilijk zijn. Als je benauwd bent kun je niet altijd met de anderen meedoen. Wil je op een leuke manier leren hoe je beter met astma om kunt gaan? Dan is de Summerschool iets voor jou! Doordat je de hele week aan het oefenen bent leer je veel. Zo weet je, als je weer thuis bent, wat je moet doen als je een aanval hebt, of hoe je je medicijnen moet gebruiken. Ook weet je hoe je gemakkelijker kunt bewegen en sporten. En misschien heb je wel een heleboel nieuwe vrienden leren kennen!
Leren over astma klinkt misschien saai, laar dat is het niet! Want Heideheuvel ligt in het bos, er is een zwembad, een gymzaal en een creatieve ruimte. 'sAvonds kun je film kijken of computeren of spelletjes doen! Het is tenslotte vakantie!

Wanneer is de Summerschool?
Eens per jaar organiseert Heideheuvel een Summerschool voor kinderen tussen de 8 en 18 jaar. Tijdens deze week logeer je in Heideheuvel. Dit jaar begint de Summerschool op zaterdag 30 juli .

Informatie
Lijkt het je wat om een keer mee te gaan met de Summerschool? Je kinderarts kan dan een verwijzing geven en dan kun je je aanmelden.
Voor meer informatie over de Summerschool kun je contact opnemen met: 035 - 688 1554 og met info@heideheuvel.merem.nl