Davosjongerenvakantie

Nieuwsbericht: Jongerenvakantie in Davos van 15 tot en met 23 juli 2017

DavosjongerenvakantieDe vakantie in Davos wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging Davos en is bedoeld voor jongeren van 12 tot en met 16 jaar met astma en/of eczeem. Bij de organisatie en uitvoering van het programma wordt uiteraard rekening gehouden met beperkingen die jongeren met astma en eczeem kunnen ervaren. Je moet echter wel in staat zijn om aan sportieve activiteiten mee te kunnen doen.

Je zult je in Davos geen moment vervelen. Hoewel het precieze programma natuurlijk nog geheim is, kan je wel verteld wordn dat in voorgaande jaren veel de bergen in getrokken is om te wandelen, mountainbiken of steppen. De omgeving wordt per bus en trein verkend. Bovendien is deelname aan de ‘Davoser Seelauf’ een jaarlijks onderdeel. Verder is er genoeg tijd om te chillen, activiteiten te ondernemen rondom het vakantieverblijf en met goed weer kan er gezwommen worden in de Davoser See.

Wees er snel bij want aanmelden kan tot en met 31.1.2017 nu op de website van de NVD

Ook kan je een promofilmpje bekijken op YouTube
AstmaRoesjadmin ▪ op 19 december 2016

Reageren

Om te reageren moet je eerst inloggen. Geen account voor de Cyberpoli? Maak snel een gratis account aan! Je kunt dan ook meepraten in het forum, vragen stellen aan deskundigen en in contact komen met lotgenoten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Laatste nieuws