Mijn vriendje 'de Pol'

Door Charissa Schouten op 14 maart 2011

Hello CP-People!

Het is alweer een maandje geleden dat ik mijn laatste column geschreven heb.
Misschien heb je het al gemerkt aan je snotterige loopneus en aan het feit dat je non-stop nies buien hebt. Onze lieve vriendjes genaamd “ De Pollen” komen ons weer gezellig pesten..
Net zo als ik zullen jullie er erg moe van worden. Ben daarom een paar dingen gaan uit proberen om de “vermoeidheid” tegen te gaan.
Zoals overdags voor je naar buiten gaat een klodder “vaseline” boven je lippen te smeren, de vaseline laat de pollen niet verder gaan dan boven je lippen, hierdoor hoef je dus minder te niezen en heb je minder last van een loopneus.
Zo kun je ook zonnebril dragen om traanoogjes tegen te gaan en kun je zo af en toe je neus snuiten zodat alles wat je aan “pollen en dergelijke” ingeademd hebt er zo weer uitsnuit.
Natuurlijk kun je ook gewoon op tijd naar bed gaan en je hooikoorts pilletjes innemen, maar een pilletje alleen lost helaas niet alles op, daar moet je zelf ook iets voor doen.
Als jij nog een fijne “Help hoe kom ik het pollen seizoen door” tip hebt ,kun je hieronder een berichtje achter laten (:

Tot de volgende column,
Charissa (: