Links

Interessante links over buitengewone ervaringen

ease.nl

@ease is er voor jongeren, het is een plek waar je zonder afspraak naar binnen kunt lopen voor een gesprek. Dat kan over van alles zijn. De mensen die er werken bieden jongeren op een laagdrempelige manier gratis hulp en psychische ondersteuning. Je vindt locaties van @ease in Amsterdam, Maastricht, Groningen, Rotterdam en Heerlen.

Wijzijnmind.nl

Website met informatie over psychische stoornissen. Mind is een organisatie die zich richt op het voorkomen van psychische problemen en wil mensen die hiermee te maken hebben ondersteunen. Dit doen ze door informatie te bieden, onderzoek te doen, projecten uit te voeren en actie te voeren.

MIND Young

MIND Young is het platform over je MIND voor en door jongeren. MIND Young biedt info, herkenbare verhalen, nieuws, tips en events over alles wat met je MIND te maken heeft. Ook organiseren we projecten en campagnes, zelf of samen met partners. We doen dit online, in de klas of op speciale locaties. MIND Young is onderdeel van MIND.

Op onze website en via onze socials Instagram en Facebook vind je informatie over psychische klachten en problemen, kun je ervaringen en hersenspinsels van anderen lezen, blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je MIND en vind je tips en herkenning bij vaak en minder vaak voorkomende psychische klachten.

GGzE

VIBE helpt (jong)volwassenen van 16-65 jaar om hun leven weer op de rails te krijgen na een (eerste) psychose of buitengewone ervaring. VIBE staat voor Vroege Interventie Buitengewone Ervaringen. We noemen ons zo omdat we weten dat je sneller herstelt als je vroeg start met je behandeling.