Sweet good bye!

Door Melanie Hulshoff op 27 maart 2013

Lieve allemaal,
Pasen zit er helaas al weer op. Ik hoop dat jullie ook een heel leuk paasweekend hebben gehad! Ik dacht even dat we door de sneeuw witte Paasdagen zouden krijgen, maar dat viel mee gelukkig! Net zoals alle feestdagen is ook Pasen altijd lastig wanneer je glutenallergie hebt. Vooral de paaseitjes (waar heel vaak gluten in zit) en de paaslunch/brunch zijn altijd lastig. Wij hebben daarom dit jaar met z’n allen gegourmet! Ideaal! Geen broodjes nodig, alleen maar verschillende soorten vlees, vis en groenten! Heerlijk! Bovendien ben ik nog op stap geweest dit weekend: super leuk! Ik vind het alleen wel altijd eng om uit de glazen van een kroeg of discotheek te drinken. Ik zie altijd dat ze de glazen heel snel en niet goed schoonmaken, dus ik ben altijd bang dat er nog bierresten en dus gluten aanzitten. Daarom drink ik vaak bijna niks tijdens het uitgaan. Misschien een tip voor sommigen of voor in de toekomst?

Na een paar dagen vrij, begint nu helaas het ‘echte’ leven weer. Gelukkig is het weer wel iets beter geworden, dat verzacht de pijn een beetje! Helaas is dit alweer de laatste column die ik schrijf.
Ik vond het ontzettend leuk om columns te schrijven elke week, maar helaas houden gezondheidsproblemen en enorme drukte me tegen om nog meer columns te schrijven. Ik hoop dat jullie wat gehad hebben aan mijn columns en ik wens jullie allemaal alvast een heel fijn weekend!

Heel veel liefs, Melanie