Nieuwsbericht: Elfenbos de Spronkel, wegdromen als je ziek bent...

elfenbosElfenbos de Spronkel is een boek geschreven voor kinderen van 2 tot 12 jaar die even willen wegdromen. Het boek is oorspronkelijk geschreven voor kinderen die een eigen plekje nodig hebben waar ze even niet verdrietig of ziek zijn, een plek waar ze even hun zorgen kunnen vergeten. In het boek word je meegenomen door het elfje Lisa in de magische wereld van elfenbos de Spronkel. Het boek nodigt je uit om je te verplaatsen in de fantasiewereld van het elfje Lisa.

Lisa Minnella, toen 11 jaar oud, heeft het boek geschreven nadat ze zelf chronisch ziek werd en veel tijd in het ziekenhuis doorbracht met andere zieke kinderen. Door de vele ziekenhuisopnames en doktersbezoeken weet ze als geen ander hoe belangrijk het is voor kinderen om een eigen veilige plek te hebben waar je niet hoeft te denken aan je ziekte of beperking. Zij wil met dit boek laten zien dat je, ondanks een beperking of ziekte, in je belevingswereld steeds opnieuw keuzes kan maken en je situatie kan vergeten.

Wil je het boek bestellen, dat kan vanaf 3 februari op www.lisa4kids.nl of via info@lisa4kids.nl
Roesjadmin ▪ op 21 januari 2013

Reageren

Om te reageren moet je eerst inloggen. Geen account voor de Cyberpoli? Maak snel een gratis account aan! Je kunt dan ook meepraten in het forum, vragen stellen aan deskundigen en in contact komen met lotgenoten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Laatste nieuws