racewagen

Nieuwsbericht: Racen en Vliegen op 1 dag!! Good Cause Rally

Rijden in een sportwagen
Meer dan 60 supersportcars staan klaar om rondritten te verzorgen over een speciaal voor dit evenement aangelegd circuit op de Vliegbasis Twente. Merken zoals Ferrari, Porsche, Lamborghini, Aston Martin, Bugatti. De particuliere bezitters stellen belangeloos hun passagiersstoel ter beschikking voor een paar rondjes op de track.

Demo en vliegen
Rond het middaguur kun je met het hele gezin genieten van een heerlijke lunch. Ondertussen racen demoteams voorbij. Na de lunch staan de vliegtuigen van de Vliegclub Twente klaar, met een beetje geluk kan ook jij in het vliegtuigje zitten! Op het terrein is verder van alles te zien en te beleven om het hele gezin een mooie dag te bezorgen.

De Hart&Vaatgroep en de Hartstichting kunnen je deze bijzondere dag aanbieden dankzij de Stichting Good Cause Rally. Zij willen je een stralende dag bezorgen waarbij je je ziekte of aandoening even kunt vergeten.

Voor wie?
Gezinnen met kinderen van 8 t/m 18 jaar. Naast gezinnen met kinderen die een hartaandoening hebben, zijn ook gezinnen uitgenodigd met kinderen die een andere ernstige ziekte hebben.

Wanneer?
Zondag 7 juli, de dag begint om 9.00 uur en wordt afgesloten met een spetterend feest om 15.30 uur. Enschede Airport Twente BV Vliegveldweg 333 7524 PT Enschede

Advies:
Als voorzorg adviseren we je kindercardioloog te vragen of er voor jou bezwaren zijn tegen een vliegtochtje van circa 20 minuten in een klein vliegtuig.

Aanmelden:
Wil je mee doen aan deze bijzondere dag? Kijk dan op www.hartenvaatgroep.nl bij de agenda
Roesjadmin ▪ op 12 juni 2013

Reageren

Om te reageren moet je eerst inloggen. Geen account voor de Cyberpoli? Maak snel een gratis account aan! Je kunt dan ook meepraten in het forum, vragen stellen aan deskundigen en in contact komen met lotgenoten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Laatste nieuws