Wie wil er achtbanen testen? Mindervalide toegankelijkheidstester voor achtbanen gezocht!!

Door Roesja van Doorn op 2 juni 2014

Behalve iemand die alle achtbanen test op spanning, misselijkheidsfactor en loopings, zoekt Uitmetkorting.nl ook iemand die de achtbanen van de twee grootste pretparken van Nederland -Walibi Holland en de Efteling- wil testen op toegankelijkheid. De voorkeur gaat daarbij uit naar iemand die slecht ter been is of in een rolstoel zit, maar, met een beetje hulp, wel in de achtbaan kan. Hiermee wil de kortingswebsite een overzicht geven van de toegankelijkheid van attracties in de pretparken.

De kortingswebsite besteedt al veel aandacht aan de toegankelijkheid van de Nederlandse pretparken. Met een achtbanentest voor mindervaliden wil de website het overzicht compleet maken. Er is geen leeftijdsgrens verbonden aan de vacature. Het is wel belangrijk dat de achtbaantester, met wat hulp, in staat is om op verantwoorde wijze in de achtbaan te stappen. Alle achtbanen van Walibi Holland en de Efteling komen in aanmerking, ook de hele hoge en die met diverse loopings.

Solliciteren kan per email. Uitmetkorting.nl roept de sollicitanten op om zo origineel mogelijk uit de hoek te komen en op ludieke wijze te laten zien waarom juist zij gekozen moeten worden als dé toegankelijkheidstester van Nederland. Het betreft een vrijwillige functie, maar de achtbaantester krijgt wel twee gratis kaarten voor de Efteling en Walibi Holland. Een voor zichzelf en een voor een begeleider.

Voor meer informatie kun je contact op nemen met Maarten Lagerweij of, indien niet aanwezig, Nikki Bijhouwer. Mail naar redactie@uitmetkorting.nl of bel naar 0646766706.