Nieuwsbericht: Nieuwe coeliakie deskundige op de cyberpoli!

victorienwolters Ik ben Victorien Wolters, kinderarts MDL, en ik werk met veel plezier in het Wilhelmina Kinderziekenhuis/ UMC Utrecht. Ik heb mijn opleiding tot kinderarts en kinderarts-MDL gedaan in Utrecht en ben gepromoveerd op coeliakie. Tijdens het promotie-onderzoek heb ik gekeken hoe je het beste kan testen of je coeliakie hebt en hoe erfelijkheids-onderzoek daarbij kan helpen. Daarna heb ik een jaar in Toronto, Canada, gewerkt en onderzoek gedaan naar chronische darmziekten (IBD). Sinds 2010 werk ik weer in het WKZ als kinderarts-MDL met als aandachtgebied o.a. coeliakie waar we een speciale coeliakie-poli hebben opgericht en dit combineren met onderzoek.

Coeliakie kan veel invloed hebben op je dagelijks leven. Coeliakie is een ziekte die tot heel veel verschillende soorten klachten kan leiden. We komen steeds meer te weten over coeliakie en dat zorgt weer voor nieuwe vragen. Ik vind het belangrijk dat jij en je ouders hun vragen kunnen stellen en daarom werk ik mee aan de cyberpoli. Ik ga zo goed mogelijk proberen je vragen te beantwoorden. Tot ziens op de cyberpoli.
Roesjadmin ▪ op 13 juni 2016

Reageren

Om te reageren moet je eerst inloggen. Geen account voor de Cyberpoli? Maak snel een gratis account aan! Je kunt dan ook meepraten in het forum, vragen stellen aan deskundigen en in contact komen met lotgenoten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Laatste nieuws