Aanmelden bij de Cyberpoli

1Je e-mail adres

E-mail adres:

2Gebruikersnaam

Je gebruikersnaam is de naam die gebruikt wordt in je berichten, vragen, forum. Let op! Je gebruikersnaam is publiek zichtbaar. Wil je anoniem blijven? Gebruik hier dan niet je echte naam maar een schuilnaam.

Gebruikersnaam:

3Je gegevens

We hebben een paar gegevens van je nodig om de deskundigen je vragen goed te kunnen laten beantwoorden. Vul je dit in als ouder, geef dan de gegevens van je kind op.

Wie ben je?
Geslacht:
Geboortedatum:
Welke aandoening(en) heb je:

4Voorwaarden

Om te kunnen registreren moet je akkoord gaan met de voorwaarden. Hieronder staan drietal belangrijke punten. Klik op de knop om alle voorwaarden te lezen. Lees deze eerst volledig door voordat je akkoord gaat.

De CyberPoli is bedoeld voor kinderen en jongeren met een chronische aandoening of voor (groot)ouders, voogden en professionals die met kinderen met een chronische ziekte te maken hebben.

Het plaatsen van reclame of zonder toestemming oproepen tot deelname aan enquetes is niet toegestaan.

Maak NOOIT zomaar een afspraak om iemand in het echt te ontmoeten.

Alle voorwaarden van de Cyberpoli lezen

5Controle code

verificatieType als controle de letters of cijfers hiernaast over in het tekstveld hieronder. Kun je de letters niet goed lezen, laat het veld dan leeg zodat je een nieuw plaatje krijgt.

De letters/cijfers in het plaatje zijn:

6Registreren

Je bent bijna lid van de Cyberpoli. Heb je alles ingevuld? Klik op de knop:

Alleen voor jongeren!

De CyberPoli is bedoeld voor kinderen en jongeren met een chronische aandoening. Ook hun ouders zijn van harte welkom. Alle informatie, het forum en de mogelijkheid tot het stellen van vragen zijn bedoeld voor jongeren.

Wij verzoeken volwassenen om zich alleen te registreren als zij als (groot)ouder, voogd of professional (bijvoorbeeld arts, docent, voorlichter) met kinderen met een chronische ziekte te maken hebben.

Download de app voor iPhone en Android!

Download voor iPhone/iPad Download voor Android

Hoe gaan we om met jouw privacy?

Jouw gezondheidssituatie is persoonlijk. Om jouw privacy te waarborgen heeft Artsen voor Kinderen een aantal maatregelen genomen. We voldoen aan de hoogste eisen van diverse wetgevende instanties en organisaties. Stichting Artsen voor Kinderen voldoet aan de wet op de bescherming persoonsgegevens.

Je kunt deze site geheel anoniem bezoeken. Je hebt een eigen inlog code, zodat niemand anders dan jij kan zien welke vragen je gesteld hebt en wat het antwoord daarop was. De verbinding is beveiligd en standaard worden er geen persoonlijke gegevens in jouw publieke profiel getoond.