nieuwe_deskundigen

Nieuwsbericht: Drie nieuwe Cyberpoli deskundigen!

De Cyberpoli heeft er weer 3 deskundigen bij gekregen!
Op de CF cyberpoli vult Emma Koster het panel aan. Emma werkt als diëtist in het Sophia kinderziekenhuis Erasmus MC in Rotterdam. Zij is beschikbaar om al je vragen over voeding en CF te beantwoorden.
Jacqueline Goudswaard werkt als logopediste bij Sein in Zwolle. Jacqueline kan helpen bij vragen over bijvoorbeeld problemen met praten, vinden van woorden en het begrijpen, maar ook over slikken en eet- en drinkproblemen en leesproblemen bij epilepsie. Je kunt haar vanaf eind oktober vinden in het epilepsie panel.
Sasja Andeweg is de derde nieuwe deskundige op de Cyberpoli. Zij is verpleegkundig consulent en werkt in het Hemofilie behandelcentrum van het Erasmus MC in Rotterdam. Sasja beantwoordt graag je vragen over Hemofilie en von Willebrand en andere stollingsstoornissen. Zij is ook gespecialiseerd in kinderen met prikangst. Ook daar kan je vragen over stellen.
Je kunt ze vinden in de betreffende panels! Zoek ze maar eens op als je een vraag wilt stellen!
Roesjadmin ▪ op donderdag 15 oktober

Reageren

Om te reageren moet je eerst inloggen. Geen account voor de Cyberpoli? Maak snel een gratis account aan! Je kunt dan ook meepraten in het forum, vragen stellen aan deskundigen en in contact komen met lotgenoten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Laatste nieuws