Genieten van het uitzicht

Door Chanine Wessels op 10 maart 2014

Hoi allemaal!
Hebben jullie ook allemaal lekker een weekje vakantie gehad? Ik wel! Ben naar Oostenrijk geweest, lekker skiën! Van de reis er naar toe heb ik niet veel meegekregen, heb bijna de hele weg geslapen. Toen we daar aankwamen sneeuwde het een beetje en er lag ongeveer 30cm sneeuw. We hebben toen snel alle skispullen geregeld, hebben een drankje gedronken in het dorp en daarna zijn we naar ons appartement gegaan.
De eerste dag skiën was wel even wennen, ik moest er weer eventjes inkomen. De dagen daarna gingen een beetje wisselend, ik was al vrij snel moe. Op zich was dat niet erg want we hadden ontzettend mooi weer en wanneer ik niet zo veel ging skiën ging ik lekker in het zonnetje zitten en van het uitzicht genieten. Donderdag hebben we een dagje over geslagen met skiën, ik was ontzettend moe en mijn zusje was heel erg benauwd (we zijn er deze week achter gekomen dat ze bronchitis heeft). Toen hebben we besloten om gezellig met z’n allen een dagje naar Salzburg te gaan.
Van mijn buik heb ik de hele vakantie eigenlijk helemaal geen last gehad, mocht dit wel het geval zijn geweest, op de pistes waren overal wel toiletten dus had ik me daar in ieder geval geen zorgen over te hoeven maken.
Mijn moeder heeft bijna elke avond zelf gekookt en een dag zijn we uiteten geweest. Toen kreeg ik een mega schnitzel op mijn bord en hij was heel erg lekker! Wat ook heel fijn was, was dat ze in de supermarkt lactose vrije melk en yoghurt hadden, zo kon ik mijn eigen chocolademelk maken.
Ondanks dat ik niet zo heel veel kon skiën in verband met de Pfeiffer, heb ik wel echt een hele leuke week gehad, ik vond het heel fijn dat ik eventjes weg kon uit mijn dagelijkse omgeving! De zaterdag dat we terug kwamen heb ik zelfs nog carnaval gevierd, ik had eigenlijk niet verwacht dat ik dat zou volhouden maar het is me gelukt!
Als jullie vragen hebben, of ergens anders over willen praten hoor ik het graag!