Nieuwsbericht: Je eigen persoonlijke informatiekaartje... Care Aware Card

careawareDe Care Aware card is een stoere, vrolijk vormgegeven kaart voor kinderen met een beperking of chronische ziekte. De kaart helpt kinderen en ouders om hun omgeving (school, vriendjes, opvang) op snelle, vriendelijke en effectieve wijze te laten weten hoe je het beste kunt helpen. Handig in een tijd waarin kinderen al van jongs af aan veel van huis zijn !

Je kunt de kaartjes bestellen op www.careaware.nl en dan krijg je er 20 thuisgestuurd. Je kunt ze uitdelen aan de juf, meester en ouders van vriendjes.

Alle kinderen met een beperking kunnen nu hun eigen kaartjes maken. Jong en oud. Je kiest een kleur kaart, voegt een foto toe en vult de velden in over je aandoening en natuurlijk contactgegevens. De ouder bepaalt wat hij of zij vindt dat anderen over hun kind moeten weten. In geval van nood, of om de voorlichting over het kindje te verbeteren.

Kijk op www.careaware.nl voor meer informatie.
Roesjadmin ▪ op 13 december 2011

Reageren

Om te reageren moet je eerst inloggen. Geen account voor de Cyberpoli? Maak snel een gratis account aan! Je kunt dan ook meepraten in het forum, vragen stellen aan deskundigen en in contact komen met lotgenoten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Laatste nieuws