Boek Verder met de Helft over epilepsie chirurgie

In het boek ‘Verder met de helft’ beschrijft Anne Kien de intense weg die het gezin heeft afgelegd epilepsiechirurgie bij haar zoon. Anne schreef eerder het boek 'Zonder meer Zonder maar', dat gaat over de het leven met een kind met een beperking. Door een congenitale CMV-infectie tijdens de zwangerschap is de aanleg van de linkerhersenhelft van haar zoon Pepijn verstoord.

In het boek ‘Verder met de helft’ beschrijft Anne Kien de intense weg die het gezin heeft afgelegd epilepsiechirurgie bij haar zoon. Anne schreef eerder het boek 'Zonder meer Zonder maar', dat gaat over de het leven met een kind met een beperking. Door een congenitale CMV -infectie tijdens de zwangerschap is de aanleg van de linkerhersenhelft van haar zoon Pepijn verstoord.

‘Als een neuroloog je adviseert om de linkerhersenhelft van je zoon van zeven “uit” te zetten, sta je niet te popelen.’ In ‘Verder met de helft’, beschrijft Anne hoe haar grootste angst haar diepste verlangen werd. En dat in slechts vijf maanden tijd. Een inkijkje in hoe chaos kristalhelder wordt als alles aan een flinterdun draadje hangt.
Anne neemt je mee in de dagelijkse en soms hectische belevenissen van haar gezin. Aanpassen, bijstellen, herstructureren én genieten wanneer het leven anders loopt dan…anders. Van haar levensinstelling, waar beperkingen als vanzelf tot mogelijkheden worden omgetoverd, willen we allemaal wel een portie hebben.


Van ieder exemplaar van VERDER MET DE HELFT, verkocht via www.annekien.nl, gaat een deel van de opbrengst naar het Epilepsiefonds.
boek_AnneKien