Werken aan jouw droom? Stichting Hoezo Anders

 • Avatar van Roesjadmin
  Roesjadmin
  op 14 april 2014
  Hoezo Anders is een stichting die zoveel mogelijk jongeren met een niet-zichtbare beperking of chronische ziekte wil helpen om makkelijker hun weg te vinden in de maatschappij. Hoezo Anders wil meer bekendheid en begrip voor deze jongeren en ze inspireren hun dromen te realiseren.

  Iedere jongere verdient z’n eigen proces en z’n eigen zoektocht en het is goed te weten dat er een plek is waar je niet anders bent. Waar je niets hoeft uit te leggen. Waar je antwoorden vindt waar je echt iets mee kunt. Waar je jongeren vindt die zich net als jij niet altijd begrepen voel(d)en en daar geen genoegen mee nemen. Je vindt er jongeren die keihard werken om hun dromen waar te maken. Jongeren die het verschil willen en kunnen maken omdat ze inmiddels weten wat hun talenten zijn. Hoezo Anders faciliteert en is dé plek waar je geïnspireerd wordt om je eigen verantwoordelijkheid te nemen op een krachtige manier voor je eigen toekomst.

  De Missie van Hoezo Anders is jongeren inspireren hun droom waar te maken, ze informeren hoe ze hun opleiding met succes kunnen af maken en ze ondersteunen hoe ze passend werk kunnen vinden, krijgen en houden. Hoezo Anders focust op wat ze wel kunnen, faciliteert zodat ze het zelf kunnen doen, en creëert meer begrip in de maatschappij voor hun behoefte en wensen.

  Hoe doet Hoezo Anders dat?
  Op de website vind je informatie over onderwijs, werk, wonen, relaties en geld en hoe je op een positieve manier met ‘anders’ zijn kunt leven. Jongeren vertellen op de site hoe zij in het leven staan en problemen aanpakken.

  www.hoezoanders.nl