Beter in m'n vel

Door Chanine Wessels op 4 april 2012

Hoi allemaal,
Het is een klein maandje geleden dat ik mijn laatste blog heb geschreven en sinds die tijd is er weer heel wat gebeurd!
Sinds 3 weken doe ik nu aan acupunctuur en ik kan jullie vertellen dat het mij helpt. Voor die tijd was ik vaak moe, chagrijnig en had ik bijna nergens zin in. Na een week merkte ik eigenlijk al verbetering, had weer zin in dingen en had ook veel meer energie. Wat mijn buik betreft is er helaas nog niet echt verbetering maar ik blijf doorzetten en proberen tot ik iets heb gevonden wat me helpt.

Omdat ik toch beter in mijn vel zat heb ik een paar sollicitaties de deur uit gedaan en ben sinds maandag aan het werk bij een grand café in de stad vlakbij waar ik woon. In het begin vond ik het echt heel spannend om de drankjes te serveren, ik was namelijk bang dat ik het over iemand heen zou gaan gooien maar gelukkig is dat niet gebeurd! Na een paar uurtjes ging het me ook steeds makkelijker af. Toen ik ’s avonds thuis kwam was ik wel helemaal kapot maar ik vond het wel heel leuk.

Verder heb ik vorige week vrijdag de tussen tijdse toets van mijn autorijbewijs gehaald! Ook een hele opluchting, nu hoef ik met het echte examen alleen maar een rondje te rijden haha. Mijn zusje kan niet wachten tot dat ik mijn rijbewijs heb want dan kan ik haar overal naar toe brengen. Maar ik moet nu helaas weer even stoppen met mijn blog want mijn konijn zit in de kamer van alles aan te vreten . Hoe gaat het met jullie? Mochten jullie vragen aan mij hebben dan mag je ze gerust stellen! ik vind het leuk om jullie te helpen, of als jullie gewoon met mij willen kletsen kan dat natuurlijk ook!