suportloop

Nieuwsbericht: Supportloop Camp COOL

Al een tijd timmert Camp COOL aan de weg om jongeren met een chronische ziekte te ondersteunen in een creatieve coachingsweek. Hierin krijgen ze de kans om op een speelse manier als lotgenoten elkaar te empoweren, vaardigheden te oefenen om óók hun stappen te kunnen zetten op het maatschappelijke pad en persoonlijke ontdekkingen te doen.

Ook blijft Camp COOL onderzoeken hoe ze meer jongeren, hun ouders en hun omgeving hiermee kunnen ondersteunen. De coachingsweek wordt ieder jaar weer bekostigd door een eigen bijdrage, bijdrage van de patiëntenvereniging en door vermogensfondsen.

Camp COOL, de stichting, werkt bijna belangeloos. Aangezien Camp COOL haar vrijwilligers schadeloos willen stellen en ook vaste lasten heeft is het nodig eigen fondsenwervende activiteiten te ontwikkelen.

Om te beginnen doet Camp COOL daarom mee aan de Supportloop.
Deze wordt op twee plaatsen en op twee data gehouden. Op 23 september in Odijk (prov. Utrecht) en op 30 september in Velp (prov. Gelderland).
Er kan kort of lang gewandeld worden. De korte route's zijn ook rolstoeltoegankelijk.
Je kunt hier alles over lezen op de website: www.supportloop.nl

Steun Camp COOL!
Schrijf je in met je familie- of vriendenkring of enthousiasmeer je wandelmaatjes. Maak er een geweldige dag van.
Aan ons zal het niet liggen, de koffie en thee staat om 12.30u klaar!
Nieraandoeningenadmin ▪ op 17 juli 2017

Reageren

Om te reageren moet je eerst inloggen. Geen account voor de Cyberpoli? Maak snel een gratis account aan! Je kunt dan ook meepraten in het forum, vragen stellen aan deskundigen en in contact komen met lotgenoten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Laatste nieuws