Fitkids, Sporten voor jou?

Aïsha, 15 jaar astma: “Ik heb zes maanden met Fitkids meegedaan omdat mijn dokter zei dat ik te weinig bewoog en dat het goed voor me zou zijn. Na Fitkids ben ik op Streetdance gegaan samen met mijn vriendinnen!”

Soms is sporten niet vanzelfsprekend als je een chronische ziekte hebt of een beperking. Bovendien hebben veel kinderen soms lang niet gesport , waardoor je je onzeker kan voelen.
Dan is Fitkids misschien iets voor jou!

Fitkids is hét fitness- en oefenprogramma voor kinderen met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening.
Je traint onder professionele begeleiding in een sportieve omgeving. Bij Fitkids is altijd een kinderfysiotherapeut betrokken.
Fitkids is er voor kinderen van 6-18 jaar met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening. Bijvoorbeeld voor kinderen met astma, diabetes, een aangeboren hartafwijking, Cystic Fibrosis of reuma, maar ook voor kinderen met een motorische achterstand of autisme. Natuurlijk kunnen kinderen in een rolstoel ook meedoen.

http://www.youtube.com/watch?v=17vDjuaeby4&feature=player_embedded

Stichting Fitkids heeft door heel Nederland inmiddels meer dan 150 Fitkidscentra geopend dus vast een bij jou in de buurt.

Tim, 12 jaar diabetes: “Voordat ik met Fitkids begon werd ik altijd door mijn moeder naar school gebracht. Nu fiets ik naar school en ga ik op voetbal.”

meer informatie zie www.fitkids.nl