Stichting Opkikker, partner van de Cyberpoli

Stichting Opkikker organiseert voor gezinnen met een ziek kind Opkikkerdagen, waarin zij door middel van heel veel activiteiten de zorgen van ieder gezinslid volledig naar de achtergrond laten verdwijnen. Niets is te gek, alles kan.

Al vanaf 1995 organiseert Stichting Opkikker Opkikkerdagen voor gezinnen met een ziek kind, waarin zij door middel van heel veel activiteiten de zorgen van ieder gezinslid volledig naar de achtergrond laten verdwijnen. Deze activiteiten zijn talloos en breed. Met hun organisatiekunst helpen zij duizenden gezinnen en diezelfde hulp is ook nog eens toegesneden op de individuele gezinssituatie. opkikker2
Maar de Opkikkerdag is pas het begin. Hierop volgt het Ambassadeurschap met nog vele, bijzondere momenten die het hele gezin keer op keer weer van nieuwe energie zullen voorzien! Door het ambassadeurschap worden gevoelens van trots, eigenwaarde, verantwoordelijkheid, sociaal contact en kracht aangesproken. Met als uitgangspunt de transformatie van patiënt naar ambassadeur.
Stichting Opkikker is een keten van kracht.
opkikker3

Stichting opkikker werkt samen met 95 ziekenhuizen en/of instellingen in Nederland, waaronder alle academische ziekenhuizen. Door de pedagogisch- en maatschappelijk werkers van deze ziekenhuizen en instellingen worden gezinnen opgegeven voor een Opkikkerdag.
Ken jij een gezin die binnen deze doelgroep valt en wel een Opkikker kan gebruiken? Het is mogelijk om dit gezin op te geven als belangstellende voor een Opkikkerdag. De stichting zullen vervolgens uitzoeken of dit gezin (op korte termijn) in aanmerking komt voor een Opkikkerdag.

Meer informatie hierover vind je op www.opkikker.nl