Laat jouw dokter weten hoe het werkelijk met je gaat! KLIK!

Ken jij KLIK al? KLIK betekent Kwaliteit van Leven In Kaart.

Het doel van KLIK is het bespreken van kwaliteit van leven onderwerpen, dus hoe het met jou gaat op lichamelijk, emotioneel, sociaal en school gebied. Hierdoor wordt de communicatie tussen behandelaar en patiënt gemakkelijker gemaakt en worden problemen eerder gesignaleerd. Er zijn al een aantal ziekenhuizen die met KLIK werken, vraag het maar eens na bij je dokter. En als dat nog niet zo is, dan kun jij ze informeren over het bestaan van KLIK!

Kwaliteit van leven vragenlijsten

Op de website van KLIK kun je nu, zonder dat je je hoeft te registreren ook twee vragenlijsten invullen en deze kun je ook uitprinten. Zo kun je zelf (of je ouders) zien hoe het werkelijk met je gaat en kun je over onderwerpen uit deze vragenlijsten praten met je dokter.
De vragenlijsten die beschikbaar zijn, zijn de PEDSQL , een vragenlijst om gezondheidsgerelateerde kwaliteit van leven te meten bij kinderen en de LTO , Last Thermometer voor Ouders. Deze laatste is bedoeld voor ouders/verzorgers van een kind dat onder behandeling is (geweest) in het (kinder)ziekenhuis.

Kijk voor meer informatie en de KLIK film op www.hetklikt.nu of stuur een email naar info@hetklikt.nu.
Volg ook op Facebook en Twitter @KLIKproject!