Vlieg mee met Stichting Hoogvliegers en beleef een onvergetelijke dag!

Stichting Hoogvliegers vliegt met kinderen die leven met een aandoening in de leeftijd van 6 t/m 17 jaar. Voor een dag even de zorgen vergeten en genieten van een waanzinnige ervaring: vliegen in een sportvliegtuig en als het even kan ook nog zelf sturen. Hoe stoer is dat!

Het hele jaar door worden er op verschillende vliegvelden in Nederland Hoogvliegersdagen georganiseerd. Een verwendag met diverse activiteiten op de grond, natuurlijk de vlucht en ook voor eten en drinken wordt gezorgd. Een dag voor het hele gezin, waarbij het zieke kind in het middelpunt staat. Kost een dag te veel energie of geeft het te veel prikkels, kan je er ook voor kiezen alleen een individuele vlucht te maken. Vind je dit fantastisch? Heb je nog niet eerder met of door de stichting gevlogen? Geef je snel op: https://www.stichtinghoogvliegers.nl/hoogvlieger-worden

Niet in staat te zitten? Geen probleem, de stichting bezit een ambulancevliegtuig met brancard, waardoor je toch een vlucht kunt maken. Alle kinderen met een aandoening (die ook is vastgesteld door een arts) komen in aanmerking, er is geen groep in het bijzonder. Het gaat van kinderen met ADHD, autisme, ziekte van Crohn, diabetes, blind, doof, lichamelijk en of geestelijk gehandicapt, enz., tot ernstig zieke kinderen die met spoed gevlogen moeten worden. Helaas komen kinderen met bijvoorbeeld een trauma of dyslexie komen niet in aanmerking om mee te vliegen.